ניו טרנד - כל מה שעכשיו|יום ראשון, מאי 27, 2018
אתה נמצא כאן: עמוד הבית » Trend מתוק » טרנד מתוק: עוגות מאופרות

טרנד מתוק: עוגות מאופרות 

553420_447504815272666_2088162288_n

כתב ניו-טרנד המכור למתוקים נתקל בממלכת העוגות של רחלי אוחיון וחש פספוס . הדיאטה נשברה תוך שנייה והרצון לטעום מכל המתוקים הלך וגבר. אפילו מנחם הורביץ  ביקר אצלה במסגרת "תוכנית חיסכון". גם הוא לא עמד בחטאים המתוקים שלה. וזה שהיא גם מאפרת מקצועית כבר אמרנו?

הלו? את רחלי בבקשה

 

הדפסים של עוגות בחושות

 

 ענת אוחיון בחג פורים . איפור :רחלי אוחיון.

   

אצבעות שוקולד לילדים

אפשר לאכול את הכפית

מתכון עוגת שוקלד מנצחת (בקלי קלות) שהאורחים שלכם יתעלפו.

המצרכים הדרושים:

4 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס מלאה של אבקת שוקולית
3/4 רבעי כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
125 גרם שמנת מתוקה  (חצי חבילה)
1 שקית סוכר וניל

לציפוי :

חצי חבילה הנותרת של השמנת מתוקה
125 גרם שוקולד מריר או חלב

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה עזרת מטרפה. מעבירים לתבנית עגולה משומנת בגודל של 26 ס"מ.
אופים בחום של 180 מעלות. במשך 45 דקות. מצננים את העוגה.
ציפוי: בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה עד סף רתיחה. שוברים את השוקולד לקוביות ומכניסים פנימה מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מצננים. כשהעוגה קרה והציפוי קר שופכים את הציפוי על העוגה.

רחלי אוחיון – להזמנות: 054-5598322