ניו טרנד - כל מה שעכשיו|יום שני, נובמבר 19, 2018
אתה נמצא כאן: עמוד הבית » Trend מתוק » קרמו במיקרוגל: ציפי ליבני – כנסי, כנסי

קרמו במיקרוגל: ציפי ליבני – כנסי, כנסי 

IMG_0195

מה עושים בשבת חורפית עם ילדים? אתם יודעים מה – עזבו שבת: מה עושים עם אורחים שנוחתים בהתרעת אפס? קבלו מנת מוס מנצחת שתפתיע את עצמכם ואת העולם פלוס הבטחה מקונדיטורית שתעופו על המנה . הגולשת ציפי לבני, להלן יושבת ראש התנועה (הידועה בחיבתה לקרמבואים) מוזמנת להוציא דף ועט.

הרעיון: קרמבו במיקרו

כמה פשוט ככה טעים: רחלי אוחיון קונדיטורית מקצועית מסבירה:  "מניחים את הקרמבו ללא עטיפה על צלחת . מכניסים למיקרוגל בן 10-30 שניות תלוי בעוצמת המיקרוגל (עד שהשוקולד "מתפוצץ"). עומדים ליד המיקרוגל , ואיך שהוא מתחיל להיסדק מוצאים. הקרמבו מקבל טעם הורס של מוס. ככול שהקרמבו איכותי כך הוא טעים יותר. מגישים עם קוביות תות שדה. המהדרים, בוזקים מעל הקרמבו והתותים אבקת סוכר."

 

מתכון , רעיון וצילומים : רחלי אוחיון  :   http://www.facebook.com/profile.php?id=100000394547141