ניו טרנד - כל מה שעכשיו|יום חמישי, אוקטובר 18, 2018
אתה נמצא כאן: עמוד הבית » Trend מתוק » רולדין: חגיגה לבנה

רולדין: חגיגה לבנה 

רולדין עוגת גבינה אפויה צילום  רונן מנגן

 

 

רשת הקונדיטוריות ובתי קפה, משיקה סל מוצרים עשיר לשבועות הכולל: מגוון גדול של מאפים אישיים חדשניים, פוקצ'ות בשילוב ירקות צלויים, לחמים וקישים, כל זאת לצד קולקציה עשירה של כ-13 עוגות גבינה, לקולקציית עוגות הגבינה של רולדין התווספו עוגות גבינה קלאסיות לצד עוגות בשילובים חדשניים כגון: עוגת גבינה קפה לאטה- גבינה אפויה בשילוב אספרסו ועוגיות שקדים חמאה בשוקולד, עוגת מסקרפונה קדאיף מעוטרת בפירות העונה ועוד. (צילום: רונן מנגן)

עוגת גבינה אפויה קלאסית של רולדין
תבנית עגולה בקוטר 24 משומנת בספריי שמן

מרכיבים:
בסיס העוגה (בצק פריך):
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
200 גרם חמאה
300 גרם קמח (2 כוסות)
1 ביצה
1 טיפה תמצית וניל
1/2 כפית גרדת קליפת תפוז
העוגה (תערובת הגבינה):
135 גרם סוכר (2/3 כוס)
40 גרם קמח תפו"א (1/3 כוס)
400 גרם גבינה לבנה 9%
300 גרם שמנת חמוצה
2 ביצים
2 טיפות תמצית וניל
ציפוי – שמנת חמוצה:
300 גרם שמנת חמוצה
30 גרם אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:
בסיס העוגה – (בצק פריך):
• מערבלים במערבל עם ו' גיטרה את החמאה והסוכר בעוצמה בינונית. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח, עד לקבלת בצק.
• מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית.
• אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות, מוציאים ומצננים.
העוגה (תערובת הגבינה):
• מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם אוורירי.
• מאטים את המהירות ומנפים פנימה קמח תפוחי אדמה.
• חוזרים לעוצמה בינונית, מוסיפים את הגבינה, השמנת החמוצה ותמצית הווניל ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
• יוצקים מעל הבצק הפריך שצונן. אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות , מנמיכים ל-170 מעלות , אופים 20 דקות נוספות, מוציאים, ומצננים.
ציפוי שמנת חמוצה:
• טורפים את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, ומורחים מעל העוגה.
• מצננים כשעה בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר לשעה נוספת ומגישים