ניו טרנד - כל מה שעכשיו|יום שבת, יולי 22, 2017
אתה נמצא כאן: עמוד הבית » Trend מתוק » טרנד: אוזני המן מלוחות

טרנד: אוזני המן מלוחות 

מתכון סימפוניה של אזני המן

אוזני המן מתוקות זה הכי 2015. הטרנד הנוכחי במטבח עושה כבוד אלגנטי לאוזני המן  ומביא אותן בגרסה המלוחה. כמה טעים. יאמי…
השף יניב גור אריה לשטראוס מחלבות, עם המתכון המלא:

רכיבים (כ35 אזני המן):
לבצק:
1 חבילה גבינה במרקם שמנת טבעי
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
350 גרם (2.5 כוסות) קמח
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
למלית:
1 חבילה סימפוניה "ערב בפריז"
2 כפות שבבי בצל מטוגן יבש
2 כפות פירורי לחם
לאפייה:
1 ביצה טרופה עם מעט מלח
זרעי פרג

 

אופן הכנה:
לבצק: במעבד מזון או בידיים מעבדים את כל חומרי הבצק זמן קצר ככל הניתן רק עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומצננים למספר שעות.
למלית: מערבבים את כל חומרי המלית.
לאפייה: מרדדים חתיכת בצק על משטח מקומח לעלה דק, בעזרת כוס קטנה או מיקד קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים במרכז כל עיגול כפית של מלית. מהדקים וצובטים את הצדדים לקבלת צורה משולשת, חשוב להדק היטב כדי שהאוזניים לא ייפתחו באפייה.
חוזרים על אותה פעולה עם יתר חתיכות הבצק.
מניחים את האוזניים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
מורחים בביצה טרופה ומפזרים פרג
אופים ב-180 מעלות כ- ¼ שעה, עד הזהבה.